Hanomag SS100, foto van oldtimergek

Hanomag SS100

oldtimergek
Foto van een Hanomag onbekend/overig, opgebouwd voor speciaal transport.

Reacties

+1
Alex Miedema
Wow!
oldtimergek
@Alex Miedema valt toch onder de vrachtwagens volgens mij
+1
Alex Miedema
@oldtimergek klopt, strassenschlepper, één van de eerste zwaar transport trekkers. Hanomag heeft er wel goed gebruik van gemaakt dat ze destijds zowel tractoren als trucks bouwden.
Tom VB
SS100
Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Hanomag onbekend/overig (Speciaal transport) naar Hanomag SS100 (Speciaal transport)
koen-hanomag
@oldtimergek prachtig dit!!!
+1
Tinus
Een vrachtwagen die goed in de smaak valt bij de TractorFans.
+2
stijn-de-bock
Hele prachtige machine.
+3
bas101
Duitsers noemen m Straßenzugmachine , in NL is er zo geen woord voor , transporttrekker komt mss t dichts in de buurt ,wel een mooi ding , na de oorlog ging ie verder als ST100 ..
+1
Kramer U800
@bas101 Het is inderdaad een tractor puur voor weggebruik. Mijn Kramer U800 en de Mercedes-Benz Unimogs vallen ook onder de Straßenzugmachines (afgekort ook wel zugmachines genoemd).
Deze SS100 is zeer zeldzaam en mooi! 👌🏼👍🏻
Zugmachine letterlijk vertaald is trekmachine.
+3
bas101
@Kramer U800 ja zo is het , een vrachtwagen is t zeker niet daar deze geen laadbak of koppelschotel voor een oplegger heeft , t is een trekker met techniek van een vrachtwagen , Zugmachine of Straßenschlepper worden ze idd afgekort ook wel genoemd , in deze originele staat zijn ze zeer zeldzaam , t schijnt dat je ze in Rusland nog kunt vinden , meestal verworden tot wrak , ooit meegenomen door de russen uit de oorlog.
+2
Kramer U800
@bas101 Als het goed is moet er in de omgeving Nijkerk / Putten nog 1 staan. Gehoord van een klant / vriend van mijn pa. Alleen de eigenaar komt er niet mee op evenementen jammer genoeg.
+1
a3vandiejen
@bas101 Begrijpelijk als er SS staat.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
10
WEERGAVES
5
BATTLES