International LoadStar, foto van oldtimergek

International LoadStar

oldtimergek
Foto van een International overig/onbekend, opgebouwd als open laadbak.

Reacties

Alex Miedema
Heel mn toetsenbord nat.... *KWIJL*
oldtimergek
@Alex Miedema stonden er 2 naast elkaar van dit model. Maar type mij onbekend. Fotografeer altijd trekkers, maar zal vrachtauto's voortaan type ook maar ff noteren.
1046
Mooi rood
IHC-power
@Alex Miedema @oldtimergek Dit is een Loadstar CO 1600. Erlangs juist dezelfde. Die erlangs is van Johan Hood, deze op de foto van Josef Stark. Zeer uitgebreid restauratieverslag van deze: baumaschinenbilder.de/forum/thread.php/…
Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van International overig/onbekend (Open laadbak) naar International LoadStar (Open laadbak)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
2
WEERGAVES
84
BATTLES