MAC Semi-dieplader, foto van JD6930

MAC Semi-dieplader

JD6930
Foto van een MAC Semi-Dieplader? van Geert-Jan de Kok BV, de nieuwe dieplader die in september 2013 af fabriek is geleverd. Deze is een stuk zuiniger als de vorige. De vorige was een 3 asser en was uitschuifbaar, dit laatste werdt zelden gebruikt.

Deze dieplader is lager, vooral het voorste stuk boven het aankoppelpunt, deze heeft zoals gezeld 2 inplaats van 3 assen, het nadeel is dat de vorige een gestuurde as had en deze niet, voordeel bij deze zijn de wielkuipen aan beide kanten van de dieplader zodat er grotere tractoren vervoerd kunnen worden zonder banden leeg te laten. Het nadeel is alleen wel dat er in het midden nog wel een balk zit en dus op de terug weg op die plek van de kuipen niks anders als een trekker mee terug kan aangezien de balken in de kuipen niet goed meevervoerd kunnen worden.

Al met al is het een prachtige dieplader, samengesteld door fabrikant en importeur, de Kok zelf met zijn voor en nadelen!

Reacties

JD6930
!!! Verplaatsen naar merk: MAC, type: Semi-dieplader !!!
Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van onbekend oplegger (Speciaal transport) naar MAC Semi-dieplader (Speciaal transport)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
58
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO