BLOOPERS Vast, foto van jantje

BLOOPERS Vast

jantje
Tja dit komt ervan als je een beetje haast hebt. de kipper stuurde te ver naar buiten maar toen ik hem wou ophalen gleed die ernaast.

Reacties

volvoa25gek
Zie ik daar je eigen trekkertje weer
jantje
Ja gelukkig wel ja. anders was het vandaag helemaal niks geworden. hier kwamen deze banden goed van pas op die spekgladde en veel te smalle platen baan.
DeutzDirk
Op rijplaaten kost je nog een band ok als je niet uit kijkt
volvoa25gek
Geloof ik best ja wij hebben op de klus bijna 10 km platen baan ene de platen liggen op een stukje op elkaar weet je wel de rand dan weer stuk tegen elkaar aan wordt je gek van joh ene ook lekekr nat dus je weet wel
jordyttv1145
Kan gebeuren ik had het vandaag ook nog.....precies hetzelfde alleen gleed ik naast een dijk inplaats van rijplaten
jantje
Als je hem voorzichtig eruit duwt met de kraan hoeft er geen band kapot te gaan. er was overigens niks kapot.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
145
BATTLES