Volvo A30G, foto van Alex Miedema

Volvo A30G

Alex Miedema
Foto van een Volvo A30G, bezig met poseren.

Mijn verslag van de TKD kun je vinden op alexmiedema.nl/2014/05/… , alle trucks, trailers en busjes staan op truckfan.nl/agenda/30/…

Reacties

ford5000
@Alex Miedema Ook nog foto's van de nieuwe H serie shovels Alex?
Alex Miedema
@ford5000 nee, op de kuiken-stand was de opstelling dusdanig beroerd (en de verkopers vinden de machines op de stand stuk voor stuk leuntafels...) dat ik me daar vooral op de trucks en terminal trekker geconcentreerd heb.
Alex Miedema
Ik, Alex Miedema en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Volvo Dumper (Poseren) naar Tractoren Volvo A30G (Poseren)
ford5000
@Alex Miedema Jammer.
Beetje balen dat ik weer niet in de gelegenheid ben om zelf naar de TKD te gaan.
Genoeg interessante nieuwtjes om eens even aan de tand te voelen!
Dan maar weer 2 jaar wachten of hopen op een paar demomachines.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
1
WEERGAVES
309
BATTLES