Faun FM 1024, foto van danny_ford

Faun FM 1024

danny_ford
Foto van een Faun Bamaco FM 1024, bezig met silo's plaatsen. De oude kraan heeft zich weer bewezen 😄

Reacties

fendtinterfan
Op zich nog wel een mooie kraan of is hij slecht aan het worden?
danny_ford
Motorisch is hij goed, maar hij begint wel gammel te worden en de draaikrans is slecht. Nu komt hij in ieder geval nog mooi van pas en waarschijnlijk wordt hij nog een keer ingeruild op een 7.5 tonner rupskraan.
fendtinterfan
@danny_ford ik weet nog wel een mooie takeuchi rupskraan voor jullie een tb 070

tractorfan.nl/picture/540805/
danny_ford
Zeker een leuk kraantje, maar we hebben net een nieuwe stal gebouwd, dus ik denk dat er voorlopig nog geen rupskraan komt 😃
SJB533
Ik, SJB533 en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Faun Bamaco (Poseren) naar Tractoren Faun FM 1024 (Poseren)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
1
WEERGAVES
183
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO