DAF Maïstruck, foto van Jack

DAF Maïstruck

Jack
Loonbedrijf Leo van Gog uit Liessel in 2005

Reacties

RVM
Jeugdsentiment. Heeft bij mij thuis tegenover ooit eens een halve dag vast gestaan op het veld. Ze kregen hem er met 2 1455's en de magnum 7130 niet uit. Praat je over ca. 93/94
DennisVanDerSteen
Rijd die er nu nog?
RVM
@DennisVanDerSteen Laatste keer dat ik hem zag, hadden ze hem geadverteerd in de Agritrader een paar jaar terug, maar of hij ook werkelijk uit de schuur verdwenen is, weet ik niet.
Van de 1455's is er nog 1tje, zie foto. De anders is ingeruild tegen een nieuwe Valtra 8450 destijds. De Magnum is 2 jaar terug weg gegaan en vervangen door een Fendt 820.
DennisVanDerSteen
@RVM Jammer eigenlijk.
Jack
Dafje is verkocht aan een handelaar die 'm weer heeft doorverkocht met onbekende bestemming

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
4
WEERGAVES
30
BATTLES