International 633, foto van Stier69

International 633

Stier69
Foto van een International 633 4wd.Ook deze heb ik niet meer.Weet iemand waar deze trekker is geleven?Hij schijnt via Mark de Bresser weer verkocht te zijn.Ik zou hem graag nog eens terugzien,vandaar.

Reacties

CoenNijenhuis
Oei wat een mooi trekkertje!
cih1056xl
Wist ik het maar!! 😄 mooi man
Stier69
Ja,was helemaal perfect.Trok nog veel harder dan onze 733 met 2wd.Laat maar weten als iemand weet waar hij is.
cih1056xl
633 trekt zowiezo vrij snel op die van ons ook allebei
warmerbros
Het zou mij niet verbazen als die in noordwijk rijdt ik weet niet of die er nog staat maar hij komt me bekend voor
fiatfan
Die 633 met 4wd heeft mark de bresser heel veel gehad, dus toeval als je hem nog achterhaald. zijn meestal rechtstreeks naar lmb de bruijn in Zundert gegaan. die boomkwekers daar hebben er bijna allemaal nog wel een of twee achter in de schuur staan...

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
1
WEERGAVES
200
BATTLES