International 824, foto van Stier69

International 824

Stier69
Foto van een International 824 allrad.Voorheen eigendom van Lanzkundendienst,zie oudere foto's hier.Nu met nieuwe stoel (Martendo),moederblok met overgangsframe passend gemaakt.Nu kunnen er 11 gewichtjes aan.Nieuwe BKT 360/70r24 banden,gebruikte XM108 540/65r34 banden.Veiligheidsbeugel en ik vond dat OPA ook altijd mee mag.

Reacties

lanzkundendienst
Ziet er goed uit, Alleen achtervelgen moet ik even aan wennen.
1046
Heimwee??????????????
Stier69
@lanzkundendienst

Die velgen lagen er al op toen ik hem bij je kocht.Nu staan ze binnenstebuiten omdat de banden het spatbord zouden raken.Ik heb ook nog een origineel stel met 420/85r34 BKT's erop.
lanzkundendienst
De heimwee valt wel wat mee maar het blijft een mooie trekker Marco. En andere Marco verder vind ik hem mooi alleen die velgen binneste buiten vind ik niet echt staan. Hij loopt vast sneller met deze banden??
Stier69
Nee dat niet,zelfde omtrek he.Moet wel blijven kloppen voor/achter.Met die nieuwe BKT's zal het wel iets sneller gaan.Minder plek onder het spatbord en trekker staat vlakker.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
1
WEERGAVES
424
BATTLES