Fliegl Gigant, foto van JJ

Fliegl Gigant

JJ
Foto van een Fliegl Gigant.

Reacties

RuudBus
Gaan die wanden nog rond staan als je hem leeg drukt??
JJ
Nee, heb het nog niet gezien en heb er al veel leeggeschoven.
JD 6110
Als je mocht kiezen? silage wagen of schuif? wat is hier het voordeel van, silage wagen met walsen lost mooier, maar je kunt hem wel gauw leegdrukken of niet, ?
1455ihpowerzz
Jd 6110; kost denk ik ook minder.. maar lijkt mij ook wel mooi werken hoor
JJ
Met de nieuwe fendt`s heb je hem in 35 seconden leeg. En er staat een loader op de kuil voor te verdelen. En ik ken niemand die silagewagens met doseerwalsen gebruikt.
RuudBus
Maal er maar eens ccm in, als je hem dan niet leeg krijgt mot ja batsen haha 😃 want dat drukt die er niet uit omdat het zwaar is en je er een stuk mee moet rijden word het 1 vierkant blok
Fendt-718
Deze wagens zijn ideaal bij biogas instalaties
Of bij boeren waar de schovel/trekker de mais de kuil op drukt!
joozt
Drukken jullie het nou op het land ook nog een keertje naar achteren? Zodat er meer ingaat?
JD 6110
Haha op mijn stage hebben ze silage wagens met walsen. shovel hoeft er dan niet veel meer aan te verdelen, en kan gelijk gaan vastrijden.
JJ
@joozt Bij deze 2 assers gaat dat niet omdat de klep op dezelfde leidingen zit als de schuif. Bij de 3 assers kan het wel, ma weet niet of ze dat doen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
24
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO