John Deere 6750, foto van Mengeledriver

John Deere 6750

Mengeledriver
Foto van een John Deere 6750, bezig met gras hakselen.

Reacties

valtradriver
Nog een fikse straal,nadat de zwelen zijn,een zijafleghark was deze keer wel handy geweest voor de boer!
RIK89
Bart aant hakselen??? en paul op de ginaf???
moet bart maar even mengeledriver voor de ruit weg halen!
Mengeledriver
Dit gaat met gang! Idd, zijafleg is dan beter maar die draaien weer van die kl*te hopen omdat het gras nu wel heel zwaar was.
Maar dik 22 km/uur is ook niet wat he.

Idd, Bart op de JD voor morgen, eff oefenen 😃
Favorit614
En hoest ie ?
Wat zag ik Paul 3 ooievaars voor de deur van avond ? 😃
Mengeledriver
3!?!? Ik weet van niks! Ik zag wel dat ze bij Hanst... weer feest hadden, de 2e x al deze week. Die lui hebben zeker 5 of 6 x per jaar een groot feest, kan de muziek hier gewoon meezingen 😃 Eh, mensen, tot over 2 weken, ik ga eff met vakantie. Ajohw.
Boswachter
Zo dat doet maar :lol: even 14 dagen naar Ibiza ? 😃
Favorit614
Dacht ik al gister ook of nie.
lekker ruiken om de keet paul 😃
Mengeledriver
Donders wat een putlucht hier, vooral op de wc! En ik was't niet!
Maar goed dat ik eff weg ben 😃
2 weken weg ja, eerst Karintië Oostenrijk en dan naar Duitsland, ergens in't zuidoosten dacht ik.
Favorit614
Wanneeer vertrek je ?
RIK89
Wat een rust gisteren iedeaal paul kan beter op vakantie blijven
Boerenjongen16
Machtig spul ! Maar ik zie op tf.nl wel meer van deze foto's, een opraapwagen naast een hakselaar ... Waarom de opraapwagen dan niet aan het werk zetten ? Snijd het toch ook mooi fijn ?
tractorquintentje
Niet zo fijn als hakselaar he 😉
huub
Een opraapwagen snijdt en een hakelaar hakselt, dat is 't verschil, vooral nu het gras wat taaier wordt geeft hakselen een mooier product..
Boerenjongen16
Nja snijden/ hakselen. Daar zit toch niet zo heel erg veel verschil in? Het is inprincipe het kleiner snijden/ hakselen van het lange gras...

@ Quinten Als ik de specificaties moet aanzien van de VMR Veenhuis die hier rijd met zo'n 50 messen, dan komt hij érg dicht bij het fijnsnijden als die van een hakselaar...
Koe
Moeten die 50 messen er wel inzitten :lol: mag er ook wel een zware trekker voor, en dan nog haal je niet zo'n capaciteit als met een hakselaar. Wil je het gewoon mooi kort hebben is hakselen gewoon het beste
Boerenjongen16
@ Koe Die zaten erin 😉 . Mooie stukje van circa 35/40 mm... er kan maximaal 70mm uitvallen weet niet hoe kort het uit de hakselaar komt ?
same-paardje
Mooie foto! 😉
Mengeledriver
Daar komt bij dat de capaciteit van een hakselaar veel hoger is als die van 1 opraapwagen. En omdat we maar 2 silagewagens hebben gaat deze grote combiwagen al snel mee met hakselen. Werkt ook mooi op de bult omdat deze 3 walzen heeft en een grote bakinhoud.
Favorit614
Komt hier ook nog nieuwe reklame op 😃
Mengeledriver
Ja, maar da's toekomst
Mengeledriver
members.home.nl/paulmajoor/2010/ (staan wat nieuwe foto's op!)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
21
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO