DAF CF Euro 6, foto van Tarik Speelman

DAF CF Euro 6

3.692 foto's van @Tarik Speelman

Tarik Speelman
Foto van een DAF CF Euro 6 van Van Alphen Int. Transp./Koeriersdienst. B.V. (Dordrecht) ×, opgebouwd als zeilenwagen.

Reacties

+1
Tarik Speelman
Ben overgegaan op een ander (intern) archiveringssysteem. Met de grote hoeveelheden foto's die ik achter de hand heb werd het onhoudbaar.

In de recente foto's zet ik de basisgegevens links onder in de foto. Is wat meer werk, maar dan kan ik zelf onderscheid blijven maken tussen de trucks per bedrijf.

Hopelijk hoef ik dan bij het uploaden naar Truckfan ook niet eindeloos te zoeken online met de RDW-kentekencheck, welk type de truck ook alweer is en de juiste bedrijfsnaam, enzo.
+1
Alex Miedema
@Tarik Speelman ziet er goed uit zo!
+1
Tarik Speelman
@Alex Miedema Thanks! 😄

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
33
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO