VW ID. Buzz, foto van Truckfan Nieuwsposter

VW ID. Buzz

Volkswagen brengt humor naar Duitsland tijdens EK voetbal
Comedy Buzz (2)
Oranje Comedy Buzz: humoristische voetbalpodcast voor onderweg
Gasten onder meer Peter Heerschop, Ruben van der Meer en René van Meurs
Opgenomen in rijdende unieke oranje ID. Buzz
In aanloop naar het EK voetbal 2024 presenteert Volkswagen de Oranje Comedy Buzz: een humoristische voetbalpodcast om onderweg te luisteren, of je nu naar Duitsland rijdt of gewoon in Nederland blijft. In een unieke oranje ID Buzz rijden stand-up comedians Stefan Pop en Rayen Panday samen met speciale gasten naar Duitsland en maken onderweg de podcast.

Volkswagen is duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en ondersteunt de duizenden Nederlanders die naar Duitsland rijden door hun reis nóg leuker maken. Met de Oranje Comedy Buzz brengt Volkswagen humor en voetbal samen op een manier die nog niet eerder in deze vorm is gedaan.

Oranje ID. Buzz
De podcast wordt opgenomen in een rijdende Volkswagen ID. Buzz. Gastheren Stefan Pop en Rayen Panday worden in de ID. Buzz onder meer vergezeld door Ruben van der Meer, René van Meurs en Peter Heerschop. Voor elke poulewedstrijd is er een nieuwe aflevering, zodat Oranjefans helemaal kunnen toeleven naar de volgende wedstrijd. De grappen uit de podcast worden ook als korte filmpjes via diverse social media-kanalen verspreid.

Spotify en YouTube
De afleveringen zijn te beluisteren op Spotify en te zien op YouTube. Daarnaast is er in de KNVB Oranje-app exclusieve extra content uit de Oranje Comedy Buzz beschikbaar.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
15
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO