Onbekend eigenbouw, foto van Robert87

Eigenbouw kipper

+3
Robert87
Eigenbouw kipper

Reacties

+6
GerbertXL
Prachtig 👌
+6
stijn-de-bock
Knap gemaakt
+4
MaxxuM4ever
Mooi, kan de klep nog verder open of is dit met maximale?
+3
Robert87
@MaxxuM4ever had iets verder gekund maar dat is achteraf
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Robert87:
had iets verder gekund maar dat is achteraf

Kan je eenvoudigst aanpassen door klepwanden iets te verlengen en zuigerstang daarna iets te verlengen. Onderste cilinderpunt blijft dan gelijk.
Dan win je ook een iets rustigere klep, die nu snel reageert door korte arm.
+1
radium45
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
Kan je eenvoudigst aanpassen door klepwanden iets te verlengen en zuigerstang daarna iets te verlengen. Onderste cilinderpunt blijft dan gelijk.Dan win je ook een iets rustigere klep, die nu snel reageert door korte arm.

Die snap ik even niet, hoe bedoel je dit precies?
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @radium45:
Die snap ik even niet, hoe bedoel je dit precies?

De asprop waar klep over scharniert en het punt waar zuigerstang nu aan zit is zeer kort. En maakt de klepbeweging heel nerveus (snel). Als je de bodemzijde van klepcilinder op bestaande punt laat en de 'kleparm' naar voren verlengt, moet je natuurlijk wel de zuigerstang verlengen (aanlassen) om de klep weer dicht te houden. Met wat rekenwerk verleng je de kleparm dusdanig, dat hij mooi horizontaal openstaat en ook weer dicht.
+3
bart-spies
@WaterDeutzer Ja of je maakt het aanknopingspunt van de cilinder aan de andere kant van het draaipunt. Dan is uitschuiven klep open, en zit de zuigerstang mooi beschermd als je de klep dicht hebt. (wat meestal zo is)
+1
mestyle
Top. Hoeveel kanberin
+1
Robert87
@mestyle water inhoud net geen cuub
+5
Towaberg
@Robert87 alle andere materie kan je op een bultje laden 😉
+1
Jotke
Netjes!👌🏻
+4
jd3140jb
Knap staaltje vakwerk.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
49
WEERGAVES
0
BATTLES