Unimog U500, foto van radium45

Heel bijzonder

+8
radium45
Op deze foto is te zien, Eskes Security & Eventcleaning (Hengelo Gld) met een Unimog U500. Dit keer voorzien van een originele voorlader. Ik denk dat dit vrij uniek is. Dit heeft niemand in Nederland en Belgie.
+2
2850Johndeere6R
@radium45 Toevallig weet ik er nog 1 met voorlader. Dat is dan wel een 406 maar wel een Unimog met voorlader

Reacties

+1
newholland6640
Waar wordt ie voor gebruikt?
radium45
@newholland6640 nergens voor momenteel
+1
akkermopet
Mooi werk met zo'n moggi met een voorlader en goed zicht op het werk!
+2
Kramer U800
Lijkt mij heel appart rijden want het zwenkt enorm uit aan de voorkant. Als je een hap zand pakt dan ligt de Unimog ook (bijna) in de einddempers aan de voorkant. Wist niet dat het nog mogelijk was bij deze bouwseries, zo zie je maar als er betaald word is er veel mogelijk bij Unimog nog steeds.
radium45
@Kramer U800 Hebben deze voertuigen geen actieve veerweg zoals bij voorasvering van een trekker?
Kramer U800
@radium45 Dat durf ik niet te zeggen. De oudere types hadden dat allemaal nog niet. De Unimog lijkt op de foto al iets voor over te neigen.
radium45
@Kramer U800 Oja, wat deze wel heeft is drukwisselsysteem voor de banden.
Kramer U800
@radium45 Dat is wel ideaal met zo'n voorlader, dan krijg je hem al aardig vlak.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
20
WEERGAVES
8
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO