Onbekend eigenbouw, foto van husky

Onbekend eigenbouw

+7
husky
M,n ongeveer 15 jaar oude zelfgemaakte houtklover doet nog trouw zijn werk 😎

Reacties

+5
hobbyist mf 35
Zit er lekker stevig uit 👌
+6
DANOONTJE POWERR
Dat is een beste jetser!
Zit daar ook nog een beetje snelheid in voor de kleine stukken?
+2
husky
@DANOONTJE POWERR het is geen snelle klover, ja ik kan wel meer gas geven maar dat doe ik niet, trekker staat er op 1100 toeren voor, maar het valt wel mee met de stukjes van 25cm, gaat snel genoeg.
+1
DANOONTJE POWERR
@husky oké, meer gas geven zal niet echt rendabel zijn waarschijnlijk nee.
+3
husky
@DANOONTJE POWERR we hadden destijds een allesbrander waar het hele huis op werd gestookt er gingen stukken van 75 cm in, daar is deze klover eigenlijk voor gemaakt. allesbrander is weg en we hebben gas en 2 kleinere houtkachels, maar gaat best met deze klover om stukken van 40 en 25 cm te maken.
+2
caseboy
Dies goed stevig gebouwd
+2
Lode103s
De verbreding op het mes is een must om gemakkelijker de grote blokken te scheiden, wij hebben dat ook op een zelfbouw kliefmachine, eveneens van een poutril gemaakt
+2
husky
@Lode103s klopt, mede omdat dit mes net niet onderaan komt

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
22
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S