Mercedes-Benz Actros L, foto van Truckfan Nieuwsposter

Mercedes-Benz Actros L

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Grootse nieuwe Actros L voor bloemenexporteur Nijssen Junior BV

Bloemenimporteur en -exporteur Nijssen Junior BV uit Aalsmeer heeft een splinternieuwe Mercedes-Benz Actros L Gigaspace toegevoegd aan het wagenpark. De truck gaat rijden als geconditioneerde volumecombi en brengt de bloemen gekoeld door heel Europa en vooral Duitsland. De nieuwe truck is gereedgemaakt en geleverd door Gomes Noord-Holland. Erik-Jaap Kroone, directeur en eigenaar van Nijssen Junior BV: "Onze chauffeurs zijn regelmatig meerdere dagen met de truck op weg. Deze Actros heeft dan ook alle luxe aan boord om het werk te veraangenamen."


Nijssen Junior BV koos onder andere voor Mercedes-Benz vanwege prettige ervaring met het merk en de gunstige verbruikscijfers.
Het chauffeursduo dat gaat rijden met de nieuwe truck heeft deze Actros L Gigaspace tot in detail af laten stemmen op eigen voorkeuren.
Meerdere specialisten werkten samen om tot het indrukwekkende eindresultaat te komen waar Nijssen Junior nu mee onderweg is.

Bloemenimporteur en exporteur Nijssen Junior verzorgt zelf het transport van de bloemen naar de klanten in voornamelijk Duitsland. Daarvoor zijn er dagelijks 5 geconditioneerde volumecombi’s (een bakwagen met aanhangwagen) onderweg. Eén van de trucks was aan vervanging toe. Directeur Erik-Jaap Kroone vertelt: "We rijden nu zo’n 5 jaar met een Mercedes-Benz Actros. Dat is een gewaardeerde kracht in ons wagenpark: het is de zuinigste truck die we hebben en van de chauffeurs krijgen we terug dat het een prettige vrachtwagen is om lange ritten mee te maken, bijvoorbeeld naar Beieren. Daarom hebben we contact opgenomen met onze vaste dealer Gomes Noord-Holland om een nieuwe te bestellen. Het is weer een Actros geworden."


"De grootste die er is"


De nieuwe truck is een Mercedes-Benz Actros L Gigaspace. "Dit is de grootste die er leverbaar is. Hij is onder andere voorzien van het volledig digitale dashboard en innovatieve veiligheidsvoorzieningen als ABA5, Sideguard Assist en Mirrorcam. Op deze truck rijdt een chauffeurskoppel. Als de ene chauffeur achter het stuur zit, ligt de ander te slapen en andersom. De heren mochten deze Actros helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Zo kozen ze onder andere voor een groot bed met luxe topping, een aansluiting voor magnetron, een zware accu én hoogwaardig audiosysteem. Het komt ze tijdens de lange ritten dus aan niets tekort!", glundert Kroone. Gomes Noord-Holland verzorgde de afwerking en levering van de nieuwe truck.


Aflevering op topniveau


Nijssen Junior BV kijkt terug op een geslaagde samenwerking met Daimler Truck. Kroone vertelt: "Dit zijn kundige mensen die weten waar ze over praten én met je meedenken. Daarbij blijven de lijntjes kort, waardoor ook de samenwerking met andere partijen zeer goed verliep. Bij aflevering bracht een productexpert alle fijne kneepjes bij van deze Actros aan onze chauffeurs. Dát is afleveren op topniveau!"


Er werkten vele andere specialisten mee aan de totstandkoming van deze truck: Ebo van Weel leverde de carrosserieopbouw, De Groot RMO de koelingsapparatuur en de kleurrijke en typerende bestickering van de truck komt van Tanco Sign & Print. "Al met al staat er een state-of-the-art combinatie waar we weer jaren mee vooruit kunnen", aldus Erik-Jaap Kroone.


Over Nijssen Junior BV


Nijssen Junior BV is een toonaangevend full-service bloemenexportbedrijf met als motto: "Elke dag de wereld voorzien van mooie – en vooral kwaliteitsproducten!" De specialisatie van deze onderneming (opgericht in 1968) is snijbloemen, maar het verhandelt ook diverse andere producten, zoals planten, snijgroen en verpakkings- en decoratiematerialen. Het bedrijf is gevestigd aan de Prunus in Kwakel, op steenworp afstand van het hart van de bloemensector in Nederland: Aalsmeer, met Bloemveiling Royal FloraHolland. Nijssen Junior BV bedient klanten over de hele wereld, maar een relevant aandeel van de activiteiten vindt plaats in Duitsland. Klanten zijn vooral groothandels en cash & carries.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO