Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

Nieuwe IVECO S-WAY voor Arnold Mellema
Recentelijk heeft Arnold Mellema Transport B.V. mooie nieuwe IVECO S-WAY AS440S53T/FP in gebruik mogen nemen. De IVECO is af fabriek in de metallic grijze kleur geleverd. De trekker heeft een krachtige CURSOR 13 motor met 530 PK en zonder EGR (recirculatie van de uitlaatgassen) dat resulteert in een lager eigen gewicht en langere onderhoud intervallen, dus een lagere kilometer kostprijs, Arnold is al jaren bekend met dit betrouwbare proces.

De truck is rondom luchtgeveerd en de cabine is geveerd door middel van 4 luchtbalgen wat een optimale rij ervaring geeft. Voor de rest is de trekker ruim uitgerust met onder andere, Living Comfort- Driving Comfort met de lederen stoelen en stuurwiel en infotainment met smartphone integratie komt de chauffeur niks te kort, Aero plus, full Led en Safety pakket. De full Led koplampen zorgen voor een maximale heldere lichtopbrengst waardoor de donkerste wegen alsnog goed verlicht zijn. Dankzij de geïntegreerde standairco kan Arnold ook in de zomermaanden comfortabel genieten van zijn nachtrust. De IVECO is ook voorzien van een retarder, dat zorgt voor extra rem vermogen en zo kunnen de schijfremmen nog verder ontlast worden wat uiteindelijk voor minder slijtage zorgt. De 2 grote dieseltanks zorgen samen voor een capaciteit van 1.260 liter. Dat in combinatie met een Ad-Blue tank van 135 liter, zorgt ervoor dat we Arnold niet vaak bij de pomp zullen zien.


Cornelis bedrijfsauto's

Cornelis Bedrijfsauto's is opgericht in 1935 en is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bedrijfswagens. Het bedrijf heeft vestigingen in Noord-Nederland en is de hoofddealer van het merk IVECO en FIAT Professional. Cornelis Bedrijfsauto's biedt haar klanten een compleet pakket aan mobiliteitsoplossingen, variërend van verkoop en onderhoud tot financieringsadvies. Het bedrijf kiest voor een relatief kleine, platte organisatie, om zo een laagdrempelige dienstverlening te garanderen met een vast aanspreekpunt. Het bedrijf gelooft in de kracht van korte communicatielijnen en biedt haar klanten een betrouwbare bedrijfswagen met het hoogst mogelijke rendement.

Cornelis bedrijfsauto's en IVECO NLS wensen AMT transport veel veilige kilometers toe met deze stoere IVECO!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S