Valtra A95, foto van valmet 605

Nokka kar

9 foto's van @valmet 605

+3
valmet 605
Kijk, daar heb je Landschapsbeheer Smit (Lisse) met een Valtra A95. En nokka uitrijwagen wilgen laden.

Reacties

Wimariete
Prachtige vracht
+1
valmet 605
@Wimariete het is wel wennen. Had eerder altijd een dichte bak onderin. Hier is het meer neerleggen dan naar voren schuiven
Wimariete
@valmet 605 oké. Wat bevalt beter. Met dichte bak of alleen rongen. Wij zijn namelijk ook aan het oriënteren voor een uitrij combinatie.
+1
jim353
@Wimariete Heeft beide voor en nadelen. Door een losse rongenbak word je wel makkelijk je rommel kwijt. Bramen, gras takjes etc.
Wimariete
@jim353 En met een dichte bak kun je natuurlijk meer snoeiafval weg werken.
+2
valmet 605
@Wimariete mijn dichte bak had denk ik wel 12 plekken per kant hoe de rongen konden staan. Voor elk sortiment kon ik kiezen. Takken en rommel of gekke dingen perfect. Ik stond alleen wel elke week de bak leeg te scheppen. Open bak, ik wen er nu al aan. Ik wil over een paar week niet meer terug. Ik heb wel het plan er nog een bak op te maken voor los gestort.
+1
valmet 605
@Wimariete wat wil je er mee gaan doen en wat is je sortiment?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
15
WEERGAVES
13
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE