Manitou maniscopic, foto van japie82

Manitou maniscopic

japie82
Manitou weer een bak rijker😁

Reacties

CaseCS130
Houden deze "budget" bakken zich wat goed?
+1
japie82
@CaseCS130 hij is vanmiddag geleverd, dus daar kan ik nog niks van zeggen.
Het ziet er allemaal best goed uit, wij gaan hem gebruiken voor voerresten op te ruimen, daar heeft hij niet zoveel van te lijden. Om potstallen uit te mesten, zal hij misschien wat ligt gebouwd zijn.
Terwisscha
@japie82 Het staat er een beetje tegen strijdig of niet? Ziet er goed uit, maar toch redelijk ligt gebouwd.
Ik ken de situatie verder niet, maar je hebt geen andere werkzaamheden dan voerresten opruimen?
japie82
@Terwisscha ik bedoel er mee te zeggen dat het er een beetje aan ligt wat je er mee gaat doen, voor zwaar werk zal ik liever een zwaarder gebouwde willen hebben, voor het werk wat wij ermee willen doen verwacht ik dat deze volstaat.
fordt5110
@CaseCS130 dit is er toch eentje van hofstede-machinery. We hebben er op het werk meerdere van verkocht, en ik weet sowieso van één boer die hem gebruikt om mais en gras uit de bult te happen. En die heeft er nog niks geen problemen mee.
CaseCS130
@fordt5110 Ik zie ze onder allemaal. Verschillende merken voorbij komen. Maar herken ze wel aan de bouw. Prijs is scherp dus vroeg me af of de kwaliteit dan navenant is om mee valt.
+1
TTolner
@CaseCS130 Wij laden er nu al 2 jaar vaste mest en landafval mee, bak houdt zich goed. Enigste wat wij er mee hebben gehad was een kapotte slang.
+1
fordt5110
@CaseCS130 dat van verschillende merken kan wel kloppen ja. Van die bakken die we verkocht hebben, van minishovel tot gemiddelde boerenshovel hebben we nog geen problemen mee gehad. Maarja die bakken worden nog maar enkele jaren geleverd hierzo, dus ik denk dat je pas over een paar jaar kunt zeggen hoe ze het volhouden
+1
jos-donkers
@CaseCS130 wij hebben nu ongeveer 7 jaar een hofstede bak gehad aan onze verreiker. Er is al veel aan gelast e.d. maar we hebben ook een dure bak gehad die is na 10 jaar ook helemaal weg. Belangrijkste bij deze bakken is wanneer ze nieuw zijn de tanden te verstevigen, die buigen al bij de eerste graskuil die ze happen. Verder zijn het leuke bakken navenant geld.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
15
WEERGAVES
22
BATTLES