Fendt 930, foto van emiel-robbertsen

Fendt 930 versierd met kerstverlichting

0 foto's van @emiel-robbertsen

+1
emiel-robbertsen
De fendt 930 in de voortuin gezet en versierd met wat lampjes.

Reacties

+1
deufi
Mooi versierd. Blijft hij nu 3 weken buiten staan?
emiel-robbertsen
@deufi ja denk het wel ja, daarna zo snel mogelijk weer naar binnen 🙈
arno1999
Mooi, met wat heb je de leds vastgemaakt?
emiel-robbertsen
@arno1999 waarnodig met van die plakvoetjes waar je tyraps doorheen kunt halen, en voor de rest gewoon met tyraps ergens omheen zoals bij de spiegels en dergelijk.
arno1999
@emiel-robbertsen ahn zo, aan die plakvoetjes heb ik nog niet gedacht. Ik hoor wel van sommige dat ze ducttape gebruiken, maar heb hiervoor schrik dat dit de lak van de motorkap zou kunnen beschadigen of dat er bij het verwijderen plakresten blijven hangen. Zou je daar met die plakvoetjes minder last van hebben?
emiel-robbertsen
@arno1999 ik hoop en denk het wel, over het algemeen is dat niet zo'n bijzonder spul. Denk dat als je de föhn erbij pakt dat je ze er helemaal snel af kunt halen.
+1
arno1999
@emiel-robbertsen Oke danku!
Zijn dat dan ongeveer deze die je hebt gebruikt?
bol.com/be/nl/…
+1
emiel-robbertsen
@arno1999 geen probleem, ja dat soort ja. Succes

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
20
WEERGAVES
691
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE