Volvo FH 4th gen, foto van Jotke

Volvo FH 4th gen

Jotke
Hier zie je Kraakman Haelen met een Volvo FH 4th gen en een MAC semi dieplader met een ATH vrachtje.

08-09-2022, Biddinghuizen.

Reacties

caseboy
Waren dit occassions?
Jotke
@caseboy

Voorste en achterste wel. Middelste durf ik zo niet te zeggen of dat een occasion was.
caseboy
@Jotke hadden ze die occasies ook op hun stand tentoongesteld staan?
+1
Jotke
@caseboy

De 6930? wel. Die andere durf ik zo niet te zeggen. Stond niet op het zo goed als nieuw paviljoen dus denk het wel. Maar der stond zoveel op de Kraakman stand en ook bietje chaotisch dat ik me zo niet helemaal herinner wat er allemaal stond.

Denk dat de middelste voor de JD stand was, die overigens ook van Kraakman en GroeNoord samen was en niet van JD net als vorige keer toen Geert-Jan de Kok en GroeNoord er samen stonden met een eigen en een JD stand. Enige verschil was dit keer dat er nog maar 2 "mega" dealers over waren wat er vorige keer nog 6 waren en dat nu Kraakman ipv de Kok er mede met de/langs de JD stand stond waar de Kok nu 1 veld verder met het overgebleven merken assortiment stond.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!