QEK 325 (vrachtwagen), foto van Paul Gravemaker

QEK 325 (vrachtwagen)

Paul Gravemaker
Foto van een QEK 325, de 'grote broer' van de QEK Junior en opvolger van de QEK Aero. DDR-caravan, in het Stahl- und Walzwerk Hennigsdorf bij Berlijn gebouwd van 1989 tot 1991, in totaal zo'n 3.500 stuks.

Reacties

oldtimergek
Ik snap werkelijk niet wat caravans op deze site doen. Heeft toch totaal niets met Trucks van doen. Is gewoon vervuiling van deze site.
+1
Paul Gravemaker
Vervuiling zou ik het niet willen noemen, het zijn tenslotte ook oldtimers ...
Maar ik begrijp je en daarom heb ik eerder al Alex Miedema gevraagd:
@Alex Miedema Twee vragen: 1. vallen caravans eigenlijk wel onder het kopje 'vrachtwagens' 2. voorheen kon je foto's toevoegen, al even het lukt me niet meer. Ligt dat aan mij of .....
@Paul Gravemaker 1: nee, niet echt. Maar zolang Oldtimerfan nog niet in de lucht is blijven ze hier welkom.
2. bedoel je in de reacties? Dat ligt niet aan jou, waar dat wel aan ligt weet ik niet.
Zullen we tot Oldtimerfan er is maar even denken "wat maakt dat nou uit"?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES