De Reu Casbah caravan (vrachtwagen), foto van Paul Gravemaker

De Reu Casbah caravan (vrachtwagen)

Paul Gravemaker
Foto van een de Reu Casbah, Belgische caravan uit de jaren '60. (Bierbeek, B.).

Reacties

Paul Gravemaker
@Alex Miedema Twee vragen: 1. vallen caravans eigenlijk wel onder het kopje 'vrachtwagens' 2. voorheen kon je foto's toevoegen, al even het lukt me niet meer. Ligt dat aan mij of .....
Alex Miedema
@Paul Gravemaker 1: nee, niet echt. Maar zolang Oldtimerfan nog niet in de lucht is blijven ze hier welkom.

2. bedoel je in de reacties? Dat ligt niet aan jou, waar dat wel aan ligt weet ik niet.
buttonfreak
Is de foto uit Bierbeek in Brabant? Wiki geeft namelijk, net als het logo dat je hier plaatste (lijkt sterk op de foto op Wikipedia), aan dat het uit Bellem (Oost Vlaanderen) stamt.
Paul Gravemaker
Klopt allebei, d.w.z.: de Reu werd gebouwd in Bellem, de foto is gemaakt in Bierbeek, Vlaams-Brabant. De foto van het logo heb ik gemaakt in juni 2015 op een camping in Turquant aan de Loire. De caravan zelf vond ik toen kennelijk niet de moeite van een foto waard.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES