MAN TGE, foto van Truckfan Nieuwsposter

MAN TGE

Onlangs kwamen bij Corpuls Benelux twee nieuwe MAN’s TGE in bedrijf. Corpuls Benelux is een specialistisch bedrijf dat defibrillator-patiëntmonitorsystemen levert, repareert en onderhoudt. Zij werken in opdracht van ambulancediensten en ziekenhuizen door heel de Benelux.

Hoogwaardige medische apparatuur onderhouden voor ambulancediensten, is werken in een sector waar de juiste apparatuur het verschil kan maken tussen leven en dood. Corpuls Benelux is een specialist die door de ambulance-organisaties wordt gezien als een vanzelfsprekendheid en een standaard. Een betrouwbare partner waarop ze kunnen bouwen.

Mobiele service
“Onze klanten willen daarbij het liefst dat wij bij hen langskomen en ter plekke hun apparatuur controleren, onderhouden en indien nodig repareren. Daartoe hebben wij onze nieuwe MAN TGE servicewagens op een doordachte manier laten inrichten”, legt Erik van den Broek van Corpuls Benelux uit, die hoofd is van de serviceafdeling. Tot nu toe kon Van den Broek het servicewerk met één volledig ingerichte bestelauto met twee werkplekken en een bestelauto met één werkplek af, maar het technisch werk in het veld neemt steeds meer toe en de oude bestellers moesten worden vervangen.


MAN TGE
“We kwamen met Van Leeuwen Truckservice in contact over de nieuwe bestelauto’s. Het moesten er twee worden vanwege toegenomen belangstelling van onze klanten voor onze diensten. De TGE heeft voor onze inrichting een gunstige hoogte-breedte-verhouding, gunstiger dan onze vorige servicebussen. Verder zijn we onder de indruk van de cabine en de keuze uit bijvoorbeeld stoelen, de souplesse van de automaat, eigenlijk het hele pakket. De prettige werkwijze van MAN-dealer Van Leeuwen Truckservice maakte het plaatje compleet. Wat daarbij niet is te onderschatten, is dat een bedrijf als Van Leeuwen, 24/7 klaar staat voor zijn klanten. Ze hebben een echte truck-mentaliteit en dat is fijn om te weten, mocht er op een ontijdig ogenblik toch iets niet goed gaan,” legt Erik van den Broek uit.

Inrichting
Voor de inrichting van de voertuigen vertrouwt Corpuls Benelux op specialistische Carrosseriebedrijf Akkermans uit het Brabantse Oud Gastel. “Zij geven ons het vertrouwen dat ze goed werk leveren en de communicatie is helder. Dat is belangrijk, want bijvoorbeeld bij deze inrichting konden we tal van zaken optimaliseren ten opzichte van onze vorige servicebussen. Het is prettig wanneer er dan actief met je wordt meegedacht.”

Flinke boodschap
Ook al brengen de servicemonteurs van Corpuls Benelux de nodige tijd achterin hun bestelauto door met het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan hoogwaardige medische apparatuur, toch maken ze ook de nodige kilometers. "Het varieert, maar met 2500 km per maand kom je goed in richting. De rijeigenschappen en de bediening van de MAN TGE sluiten aan bij wat we zochten op dit gebied.”

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S