Hino onbekend/overig, foto van stijn-de-bock

Hino onbekend/overig

+1
stijn-de-bock
Foto van een mooie apparte oldtimer.

Reacties

+2
arnold-arentze
Prachtige Japanner. Zeer zeldzaam en onbekend in Europa
+2
buttonfreak
@arnold-arentze "in Europa" klopt niet. In Ierland is een bedrijf dat Hino assembleert, dus in Ierland zie je ze regelmatig.
arnold-arentze
@buttonfreak Ok ja dat zou kennen Ierland is Europa , maar de trucks zie je verder vrijwel nooit. Hino heeft ook wel een samenwerking gehad met Scania, in wat voor vorm weet ik eigenlijk niet. En Kobelco kranen zijn ook uitgerust met Hino motoren dus helemaal onbekend is de naam ook weer niet.😇
+1
buttonfreak
@arnold-arentze Er is een onderdelenwarenhuis in Mechelen, zoals ik begrijp zijn ze vroeger ook geïmporteerd. Onlangs heeft Hino een samenwerking met Traton aangekondigd voor BEV.
+1
buttonfreak
@buttonfreak Hier nog een aardig stukje Nederlandse geschiedenis: conam.info/historie/assemblagebedrijven/…
+1
arnold-arentze
@buttonfreak Ja mooi deze geschiedenis 👍
+2
SJB533
@Alex Miedema, jouw afdeling
+3
stijn-de-bock
JAPAN
+2
a3vandiejen
@stijn-de-bock Wat is dit mooi..👌
+1
Alex Miedema
Prachtig dit.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
7
WEERGAVES
124
BATTLES