Lynk & Co 01 (vrachtwagen), foto van dickt

Lynk & Co 01 (vrachtwagen)

dickt
Foto van een Lynk & Co 01, opgebouwd voor personenvervoer.
De Lynk & Co 01 is een plug-in hybride en deelt zijn technische basis met de Volvo XC40. De Lynk & Co 01 voor Europa komt ook van dezelfde productielijn als de Volvo XC40: de Volvo-fabriek in Gent. In die zin is Lynk & Co dus eigenlijk gewoon een Europees automerk.
lynkco.com/nl-nl/car/

Reacties

+2
Paul Gravemaker
Zie recensie in de Volkskrant: volkskrant.nl/beter-leven/…
buttonfreak
@Alex Miedema nieuw merk. Zal wel problemen geven, vanwege de ampersand
Alex Miedema
@buttonfreak zou dat de reden zijn dat hij nog niet op EVfan staat?
buttonfreak
@Alex Miedema geen idee
+2
dickt
@buttonfreak @Alex Miedema
Nooit meer aan EVfan gedacht. Ik heb hem daar nu ook geplaatst. Kon het merk wel vinden, maar het staat niet in het overzicht.
Zal ik ze hier weghalen omdat ze op EVfan beter tot hun recht komen dan op Truckfan?
+2
Alex Miedema
@dickt als ik hier een merk toevoeg staat hij er volgens mij automatisch ook op tractorfan en EVfan tussen, maar zonder geplaatste foto's nog niet prominent.

Laat maar staan, staat niemand in de weg.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES