DAF SB3000, foto van Alex Miedema

DAF SB3000

Alex Miedema
Harbers Trucks (Barneveld) × op de foto met een DAF SB3000, opgebouwd voor personenvervoer.

Reacties

Lucas Ensing
Prachtig, Smit Orion Mercurius. 40! eigenaren verder. Eerste eigenaar Havi Rijssen.
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing ah tuurlijk! Ik wist dat ik het front herkende... Mooi dat hij nog bestaat.
Lucas Ensing
Wilde een foto van het Smit boek bijvoegen maar dat werkt al een poos niet. Foto's bijvoegen bedoel ik.
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing en als je er via tractorfan op reageert? Volgens mij kom ik daar in de reacties soms nog wel afbeeldingen tegen.
+1
Lucas Ensing
@Alex Miedema Heb hier je reactie al geopend, krijg hem niet meer op tractorfan. Was een foto van het nummer overzicht met kentekens achterin het boek.
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing misschien wel het mooiste deel van dat geweldige naslagwerk.
+1
Lucas Ensing
@Alex Miedema Zeker, mag er ook graag eens in struinen. Heb nu je reactie in tractorfan geopent en dan komt de afbeelding bij de eerste reactie wel tevoorschijn. Hierbij alsnog.
In het boek staat een foto van eenSmit Euroliner Bellevue. Hier zijn er twee van gemaakt. Een voor GEBO en een voor Greven Reizen bij ons uit het dorp. Ken deze nog uit mijn jeugdperiode. Hierdoor is dit ook een van mijn favoriete boeken.
Lucas Ensing
@Alex Miedema Als je hem in tractorfan opent zie je foto tweemaal en hier niet.
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing bijzonder
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing heb hem maar een op tractorfan bekeken dan 😃 misschien kan @Tinus ergens een knop omzetten dat ze hier ook weer werken 😛
+1
Lucas Ensing
@Alex Miedema En @Tinus bij de reacties op tractorfan zie je ook de betreffende foto erbij en op Truckfan bij de reacties niet, valt mij op☺️

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO