Mercedes-Benz Sprinter, foto van Paul Gravemaker

Mercedes-Benz Sprinter

1.474 foto's van @Paul Gravemaker

Paul Gravemaker
Op deze foto staat (toenmalige) Brandweer Amsterdam- e.o.(Amsterdam) × met een Mercedes-Benz Sprinter 312D, door KPN opgebouwd/ingericht als verbinding/commando-
voertuig. Aangeschaft door Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en ter beschikking gesteld van de regionale brandweerkorpsen. Na buitendienststelling terecht gekomen bij o.a. Ned. Rode Kruis en Reddingbrigade en bij particuliere bedrijven. Zie daarvoor de foto's van Alex Miedema van een dergelijk voertuig van een streaming-bedrijf.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
17
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO