Volvo FM 2nd gen, foto van Truckfan Nieuwsposter

Volvo FM 2nd gen

5.967 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Ziegler heeft de opdracht gekregen voor het preventief en correctief onderhoud van 57 brandweervoertuigen van Veiligheidsregio Groningen (VRG).

Ziegler gaat vanaf januari 2022 alle tankautospuiten, hulpverleningsvoertuigen en MSA’s onderhouden en keuren. Daarnaast krijgen de pompen jaarlijks een pomptest en worden alle voorbouwlieren jaarlijks gecontroleerd. Voor een zo betrouwbaar mogelijk wagenpark voorziet Ziegler de VRG van alle benodigde onderdelen.

‘’De afgelopen jaren mochten wij de 18 Ziegler voertuigen binnen de Veiligheidsregio Groningen onderhouden. Wij zijn ontzettend blij dat Ziegler nu alle tankautospuiten en hulpverleningsvoertuigen van onze ‘’thuis’’ regio mogen gaan servicen’’ zegt Mélarno Kraan, accountmanager After Sales bij Ziegler Brandweertechniek.

Veiligheidsregio Groningen
Veiligheidsregio Groningen is belast met de brandweerzorg in de tien gemeenten. Dat gebeurt vanuit 39 posten met circa 90 beroeps (Stad) en circa 750 vrijwilligers.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO