Hanomag onbekend/overig, foto van draaipiet

Hanomag onbekend/overig

+7
draaipiet
Foto van een Hanomag onbekend/overig
Hier een folder / prijslijst van een hanomag voorlader

Reacties

+2
langeslagdiesel
Mooie folder. Zeer veel op te zien van weer een uitgerangeerd merk. En daarmee mag het predicaat ,, onbekend “ er wel af @ quizmaster Piet. Het lijkt me een folder uit 2, 3, of 1964. Met op de grote foto een borgward, Hanomag perfect 400. Met een LFE frontlader, LFE verlengstuk en bijpassende hooitang. Ook zit er een LFE grove maaibalk op de trekker een naar het lijkt een Fritzmeier cab. De onderste trekker lijkt me een perfect 300 met een hanomag motor. Ook lijkt er een middenhef ( schoffelbalk ) onder te zitten. Grappig is dat de text niet volledig klopt. Men stelt namelijk dat de Frontlader in de zelfde fabriek wordt gemaakt als de trekker. ( Hannover ) dan zou de merknaam LFH zijn. ( Landmachine Fabriek Hannover ) Maar deze benaming hebben de laders nooit gehad. De LFE fabriek stond in Essen. Klein stukje verderop dus. Wel weer een leuke verzameling folders geplaatst Piet. 👌
draaipiet
@langeslagdiesel Prachtige aanvullingen, bedankt!

Je schrijft er bij dat onbekend er wel van af kan daar ben ik het helemaal mee eens, maar ik loop er ook tegen aan dat bepaalde mapjes of submapjes niet bestaan. Ik heb ook een paar folders waarvan het mapje er nog niet is, en die durf ik niet te plaatsen omdat ik niet weet hoe je die moet verplaatsen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
12
WEERGAVES
24
BATTLES
MEER FOTO'S