Renault Midliner, foto van Paul Gravemaker

Renault Midliner

Paul Gravemaker
Foto van een Renault Midliner M180 opgebouwd als PST, Premier Secours Tonne van de. BSPP, Brigade des Sapeurs-Pompiers de Paris. Voertuigen van de Parijse brandweer hebben een kenteken waaruit het type blijkt (PST) en het volgnummer (4 in dit geval). BSPP is een onderdeel van de Franse landstrijdkrachten, onder bevel van - momenteel - een drie sterren generaal. Korps is verantwoordelijk voor de brandweerzorg en medische noodhulp in Parijs en een aantal omliggende gemeenten en departementen en georganiseerd in 'groupements', onderverdeeld in compagnieën.
Foto genomen op 14 juli 2011 op de Place de la Bastille waar de voertuigen die hebben deelgenomen aan de grote parade passeren op de weg terug naar de kazernes. Dit is het paradevoertuig van een compagniescommandant met vaandel en vaandelwacht, bewapend met een FAMAS-geweer.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES