Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

5.967 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Van Loon snelste T1+ in laatste etappe
Tijdens de laatste etappe van de Abu Dhabi Desert Challenge rijden Erik van Loon en Sébastien Delaunay behouden. Zij zijn de snelste T1+ vandaag en daarmee is Van Loon tevreden. In vergelijking tot de andere auto's noteren zij concurrerende tijden en bouwt Van Loon vertrouwen op voor Hail en Dakar.

"We hebben een goede en leerzame rally achter de rug," vertelt Van Loon. "Op de momenten dat we konden overtuigen, lieten we zien dat we er goed bij zitten en meekunnen met de rest. Daarnaast hebben we veel geleerd over de auto en hoe we deze kunnen gebruiken. Ik kijk erg uit naar de Hail Rally om daar de puntjes op de i te zetten voor de Dakar Rally."

De volgende rally voor Van Loon is de Hail Rally in Saoedi-Arabië, deze start op 6 december. "Daar gaan we met de T1+ de laatste test doen voor de Dakar. Met de Dakar komen we door hetzelfde gebied, dus het is de perfecte rally om voor te bereiden. Ik kijk er nu al naar uit."

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO