Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

6.000 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Topdag voor Van Loon in Abu Dhabi
De derde etappe van de Abu Dhabi Desert Challenge is een goede voor Erik van Loon en Sébastien Delaunay. Voorafgaand aan de proef hebben zij de setup van de Toyota Hilux T1+ volledig omgegooid en dat levert een heel goed gevoel op. Net voor de finish loopt de riem van de dynamo waardoor er wat tijdsverlies is, daardoor finishen Van Loon en Delaunay net achter Prokop op de zesde positie, waar de vierde positie zeker mogelijk was. Van Loon is tevreden met de progressie in Abu Dhabi.

“Vandaag was gewoon top,” vertelt Van Loon. “We zijn hier om te testen, dus we weten dat we soms wat tijd verliezen. Maar tot 25 kilometer voor de finish reden we eigenlijk een vrijwel perfecte etappe. Geen fouten, geen gedoe, de auto doet precies wat wij wilde. Dat is dan ook waar we naar kijken. We zitten nu 3 seconden achter Prokop en ik denk dat wij ruim een minuut verliezen door de riem die eraf loopt. Daarbij openen wij in de nieuwe auto’s de etappe en dat kost ook tijd, dus we staan er goed bij. Er komen nog twee etappes aan en daarin hoop ik dat we dit gevoel kunnen vasthouden en de auto nog beter kunnen maken.”

De vierde en voorlaatste etappe van de Abu Dhabi Desert Challenge is 252 kilometer lang. De eerste auto start rond 9:45 uur (6:45 uur Nederlandse tijd) en wordt rond 13:00 uur (10:00 uur Nederlandse tijd) aan de finish verwacht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO