LIAZ 706, foto van Alex Miedema

LIAZ 706

139.761 foto's van @Alex Miedema

Alex Miedema
Hier zie je FKF (Budapest (H)) × met een LIAZ 706, opgebouwd als open laadbak.

Reacties

buttonfreak
De merknaam Liaz is toch pas vanaf de jaren '70 ofzo ingevoerd? Deze heetten toch Skoda?
+1
Alex Miedema
@buttonfreak in 1953 werd LIAZ gescheiden van Skoda. Tot en met 1984 werd de Skoda merknaam soms nog wel door LIAZ gebruikt. De 706 heb je dus zowel als Skoda als als LIAZ. Dit is er een van na 1984, dus een LIAZ. De winterdienst-opbouw komt volgens mij dan weer wél bij een bedrijf vandaan wat de Skoda naam gebruikte.
+1
Alex Miedema
@buttonfreak tot een kwartier geleden wist ik dit overigens ook niet, maar het staat in het boekje wat ik van FKF kreeg, persoonlijk door de schrijfster daarvan (ook verantwoordelijk voor het museum van het bedrijf) overhandigd.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO