Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

Van Loon leert en geniet op eerste etappe in Marokko
Op de eerste etappe van de Rallye du Maroc openen Erik van Loon en Sébastien Delaunay de proef met de nieuwe Toyota Hilux T1+. Het is een moeilijke proef door de duinen rondom Zagora. Van Loon en Delaunay beginnen de auto steeds beter te leren kennen en zijn tevreden met het resultaat.

"Ik begin de auto te begrijpen," vertelt Van Loon. "Je moet hem echt heel anders rijden dan de oude auto. We hebben 12 minuten verloren doordat we verkeerd reden, anders waren we derde geworden. Een topresultaat dus waar we heel blij mee zijn."

Van zijn status als testrijder kan Van Loon genieten: "Iedereen kijkt naar ons en de auto. We moeten openen en zijn dan ook meteen de maatstaf. Het gaat erg goed, we leren iedere kilometer en we doen veel kennis op voor de Dakar Rally."

De tweede etappe is 334 kilometer lang en de eerste auto start rond 10:59 uur (11:59 uur Nederlandse tijd) en wordt rond 16:25 uur (17:25 uur Nederlandse tijd) aan de finish verwacht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
10
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO