Caterpillar meerdere, foto van Lifestyle & Agrifotografie

Caterpillar meerdere

Maiskuil aanrijden met de CAT M315F

Reacties

+1
catfan55
Ik vermoed bij van Bakel? 😅
@catfan55 jij mag nooit meer raden 😄
+13
catfan55
@Lifestyle & Agrifotografie mooi zo’n grote hakselaar maar op de kuil kunnen ze het zichtbaar niet aan. Als je met de kraan de kanten op moet trekken en zoveel los product op de kuil licht moet je je volgens mij afvragen waarmee je bezig bent 😅 de kuil is en blijft er aller belangrijkste van het hakselen.

Maar ze moeten mooi doen wat ze zelf goed vinden daar. Als wij zulk werk leverde als loonbedrijf konden we het jaar er op allemaal thuis blijven denk ik
+2
T60401
@catfan55 Ben het grotendeels we met je eens. Maar hier aan deze kant van de aardbol kuilen we iets anders waardoor je de zijkant niet aan kunt rijden. Bij jullie rijden ze ook dwars over de kuil. Nu heb ik hier wel eens een echte super shovel machinist die maakt de kuil iets te hoog rijdt het aan en trekt er vervolgens een laag terug af. naar mijn inziens krijg je dan de vast mogelijke bovenkant. Bij van bakel doen ze dit in feite ook met de zijkanten door er een laagje omhoog af te schrapen.
catfan55
@T60401 wij maken meer “gewone” kuilen zoals in NL als grote “drive overs” je kanten zet je op tijdens het maken van de bult, niet achteraf met een kraan. Dat betekend dat je tijd te kort komt en je het niet bij kunt houden.

Ik vind dit er uit zien als een zooitje, maar zoals ik eerder zei, moeten ze mooi zelf weten 😅
hermanjohndeere
@catfan55 de kraan staat er wel mooi bovenop dus hij is wel hard. Ze zitten daar met zo’n 980k op de bult. En exyra trekker om vast te rijden dus normaal moeten ze dat gewoon bii kunnen houden toch?
T.Tanis
Mooie foto😀

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
11
WEERGAVES
28
BATTLES
MEER FOTO'S