Volvo FMX 3rd gen, foto van Truckfan Nieuwsposter

Volvo FMX 3rd gen

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

ZIEGLER BRANDWEERTECHNIEK EN VEILIGHEIDS- & GEZONDSHEIDSREGIO GELDERLAND-MIDDEN SLUITEN EEN OVEREENKOMST VOOR LEVERING EN OPBOUW VAN TWEE COMBI TANKAUTOSPUITEN
Woensdag 8 september heeft Marin Schouten, directeur Ziegler Brandweertechniek B.V., zijn handtekening gezet onder de bestelling voor de levering en opbouw van twee combi tankautospuiten. Bart van Rens, Specialist Inkoop VGGM, was hierbij namens VGGM aanwezig.
De voertuigen worden opgebouwd op een Volvo chassis type FMX 6x6.
De voertuigspecificaties zijn als volgt:
 Volvo FMX 6x6 410 Pk;
 Ziegler Z-CAB NG;
 Bandenaflaatsysteem;
 Ziegler ALPAS 3 luiks opbouw;
 Ziegler Z-Control voertuigbedieningssysteem;
 8.500 Liter watertank;
 Ziegler FPN 10-3.000 1HH bluspomp;
 Ziegler Arbo ladderrek
 2x HD haspel
 TFT Tornado bumpermonitor;
 Ziegler bumpernozzles;
 Ziegler Z-Vision;
 Fireco lichtmast.
Ziegler is zeer verheugd met deze prachtige opdracht.
Over regio Gelderland-Midden
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is sinds 1 januari 2002 een complete hulpverleningsorganisatie voor:
 Regionale Brandweer
 Regionale Ambulancezorg
 Gemeenschappelijke Meldkamer Gelderland-Midden
 GHOR, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio
 GGD, Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst
VGGM behartigt de belangen van 15 gemeenten en hun inwoners op het gebied van veiligheid en gezondheid. In de regio Gelderland-Midden wonen ruim 670.000 inwoners.
VGGM werkt in opdracht van de gemeenten Arnhem, Barneveld, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO