Onbekend miniatuur, foto van tffkab

Onbekend miniatuur

tffkab
Matchbox miniatuur, gevonden in een rariteitenmuseum in Duitsland. Voor de kenners: is dit werkelijk iets unieks

Reacties

+2
stijn-de-bock
Het trekkertje kom je wel vaker tegen, de doosjes zijn moeilijker en dus ook veel duurder.
+1
draaipiet
Prachtig
+2
Paul Gravemaker
Geen originele Matchbox-miniaturen uit de beginperiode, de wielen waren destijds grijs en niet zilver. En dit is ook géén doosje uit de beginperiode van Matchbox, die zagen er als echte luciferdoosjes uit en waren van een andere kwaliteit karton. Verder: op bovenstaande doosjes staat de leeftijdsaanduiding 3+, die stond er destijds niet op net zo min als het recycling-symbool 'der grüne Punkt' en het CE-symbool dat duidt op conformiteit van het product met de EU-voorschriften. Leeftijdsaanduiding, 'Grüne Punkt' en CE bestonden toen nog niet. Kortom: niks authentieks, niks origineels, niks unieks!
Massey 2705
@Paul Gravemaker ik dacht toch echt dat het iets uniek was ! Maar zo als jij de feiten op noemt , heb je volkomen gelijk !
Niks orgineels of uniek. Ik denk dat de inzender van de foto daar ook voor gevallen is , want het lijkt net echt antiek.
+1
stijn-de-bock
@Paul Gravemaker ik was er ook weer ingetrapt door gewoon weer veel te snel te kijken,dit is dus gewoon officiële legale namaak net zoals de namaak dinkytoys van atlas,waarschijnlijk is dit ook atlas (made in china).
+2
tffkab
@Paul Gravemaker ik kwam het tegen in het museum en vroeg mezelf af of het iets speciaals was. Niet dus. Ik wist wel dat hier op TF ergens een kenner zou te vinden zijn 😄

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
16
WEERGAVES
0
BATTLES