Bowler Defender, foto van Truckfan Nieuwsposter

Bowler Defender

DEFENDER GAAT RALLYEN: BOWLER MOTORS TRANSFORMEERT HERBOREN ICOON VOOR RALLYCOMPETITIE BOWLER DEFENDER CHALLENGE 2022
Utrecht - 28 juli 2021

Nieuwe Bowler Defender: Land Rover Defender 90 voor rallygebruik toont het beste van wat Bowler op het gebied van autosport in huis heeft
Bowler Motors maakt de Defender klaar voor rally’s met aanpassingen aan wielophanging en onderzijde, en monteert veiligheidskooi en unieke Bowler-velgen
Perfecte basis: Bowler bouwt voort op het niet te stoppen karakter, het robuuste ontwerp en de natuurlijke balans van de Land Rover Defender
Bowler Defender Challenge: nieuwe rallycompetitie voor 2022, exclusief voor nieuwe Bowler Defender
Bowler Defender Challenge 2022: zeven rally’s in het Verenigd Koninkrijk met volledige ondersteuning van Bowler

Offroad-specialist Bowler Motors onthult de nieuwe Land Rover Defender-rallyauto, die in 2022 zijn eigen kampioenschap krijgt: de Bowler Defender Challenge.

De Bowler Defender Challenge-rallyauto is gebaseerd op de Land Rover Defender 90 met 221 kW (300 pk) sterke Ingenium 2.0 liter turbo benzinemotor. Bowler heeft zijn kennis en lange ervaring in de autosport toegepast om de Defender om te bouwen tot een rallyauto en monteerde een volledige veiligheidskooi, 18 inch rallyvelgen en schakelpaddles aan de stuurkolom, paste de onderzijde aan en verhoogde de wielophanging.

Sinds de verkoopstart in 2020 oogst de Land Rover Defender veel waardering van klanten en de media voor zijn niet te stoppen karakter, de uitdagende rijbeleving die hij biedt en zijn robuustheid. De compacte Defender 90 is met zijn korte wielbasis de perfecte basis voor de ombouw door Bowler.

De rally-Defenders worden gebouwd voor hun eigen wedstrijdklasse – de Bowler Defender Challenge – die bestaat uit zeven rally’s in het Verenigd Koninkrijk in 2022.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S