Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

Zesde plaats voor Van Loon in Spanje
Na een sterke tweede proef vandaag worden Erik van Loon en Sébastien Delaunay zesde in de Baja Aragon. Ondanks een lekke band en opnieuw problemen met de GPS laten zij zich niet uit het veld slaan en bewijzen ze opnieuw hun snelheid en consistentie.

"Het was wederom een mooie rally," vertelt Van Loon. "Met name vandaag was uitdagend door de twee proeven. Maar ik heb er weer van genoten. Vanochtend hadden we opnieuw problemen met de GPS, maar dat is tussen de proeven in opgelost. In de tweede proef hebben we een keertje een lekke band gehad. Verder hebben we goed gereden. Sébastien heeft het goed gedaan en de auto was verder ook weer top. Ik kijk uit naar de volgende rally."

De volgende Cross Country rally is de Rallye du Maroc in oktober: "Als het goed is, hebben we dan ook de auto met de specs voor de Dakar Rally. Tussen nu en oktober zal ik nog een aantal andere evenementen doen in andere disciplines, maar met die invulling ben ik nog bezig."

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO