Geen , foto van wart

Geen

wart
De Doosan aan het werk op woonrijpmaak klus in Vathorst. Kraan van vele opties voorzien, waaronder compressor om bijvoorbeeld
riool afsluiters op te blazen(en om cabine schoon te houden haha) Engon yosticks, GPS en nog vele dingen..

Reacties

+1
arnold-arentze
Aparte banden, deze heb ik nog nooit gezien. Minder insporing voor nieuw asfalt?
GROENEDEERE
@arnold-arentze
Dit type banden zie je steeds vaker
arnold-arentze
@GROENEDEERE Had ze nog niet gezien. Ziet er wel stug/stabiel uit.
+1
wart
@arnold-arentze Zijn ze ook, laten minder sporen na in zandbanen en hebben goed grip. Hele mooie banden, alleen nu is de vraag nog hoeveel uur ze mee kunnen gaan. Als dat ook meevalt is het ideale mobiele kraan band volgens mij..
arnold-arentze
@wart Ja zeker voor de infra lijkt dit hele mooie band zo. Op zand werkt dit profiel heel goed. Voor grasland klei/modder zal misschien iets minder zijn, maar dan spring ik met m’n rupsen wel bij😆
GROENEDEERE
@wart
Mn collega heeft ze onder de tb 295 nu 8000 uur en je ziet er nog niks van.
Zandbaan zonder sporen en stabieler.
Maar niet echt geschikt voor landwerk
steyrlanzboy
Mooi
GerbertXL
Eerste doosan of hadden ze er al meer? Waarom geen atlas?
+1
mklok
@GerbertXL Heb met tevredenheid gedraaid op een Doosan , daarna vier jaar op een atlas 160 W gedraaid. Geef mij de Doosan , licht in de bediening en geeft minder storingen als de atlas.
wart
@GerbertXL Nee 1 Doosan nu, komt vooral vanwege dealer de Kruyf en de machinist beviel de demo ook wel erg goed. Benieuwd boe die het gaat doen tegenover de Atlassen. Vind iedergeval van buiten en van binnen hele mooie kraan en de lange onderwater bied beter rijcomfort en stabieletijd.
GerbertXL
@wart Buurman heeft er nu 6 of 7 en is er ook heel tevreden mee. Ze hadden eerst atlas maar dat was constant gezeur. Die nieuwe atlassen lijken ook praktisch hetzelfde als die van 20 jaar oud.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
13
WEERGAVES
11
BATTLES