Opel Movano, foto van Truckfan Nieuwsposter

Opel Movano

Opel presenteert met de gloednieuwe Movano-e zijn eerste volledig elektrische, grote bestelwagen. De nieuwe Movano is ook leverbaar met efficiënte dieselmotoren. Bovendien zijn er diverse chassis-, lengte- en hoogtevarianten verkrijgbaar en talrijke conversies mogelijk. De nieuwe generatie Opel Movano is toonaangevend wat betreft laadvermogen, laadcapaciteit en bruto voertuiggewicht. Het model vormt daarmee het meest competitieve aanbod dat Opel tot nu toe heeft geleverd in het lichte bedrijfswagensegment. De marktintroductie van de nieuwe Movano en Movano‑e vindt later in 2021 plaats. Prijzen maakt Opel binnenkort bekend.

"De nieuwe Opel Movano-e completeert ons gamma van elektrische lichte bedrijfsvoertuigen en maakt emissievrij rijden en vervoeren mogelijk voor onze bedrijfsmatige klanten. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe generatie Movano extra marktaandeel voor het merk zal winnen", zegt Opel CEO Michael Lohscheller.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S