Mercedes-Benz Actros MP4, foto van Truckfan Nieuwsposter

Mercedes-Benz Actros MP4

Logistiek dienstverlener Simon Loos gaat transport voor Arla Foods Nederland verzorgen
Wognum - Logistiek dienstverlener Simon Loos verzorgt vanaf 1 april 2021 de landelijke koeldistributie voor Arla Foods Nederland. Het betreft de distributie van dagverse producten van Arla en Melkunie vanaf de productielocatie in Nijkerk. Arla Foods en Simon Loos gaan een meerjarige samenwerking aan.
Arla Foods heeft de ambitie om verder te groeien op de Nederlandse en Belgische markt. Daarbij zocht de zuivelcoöperatie naar een logistiek dienstverlener als partner die het bedrijf de aankomende jaren daarin faciliteert en helpt het logistieke proces te verbeteren. Na een uitvoerig tendertraject heeft de zuivelcoöperatie gekozen voor een samenwerking met Simon Loos. De belangrijkste reden hiervoor was de focus op duurzaamheid. Daarnaast waren ook de proactieve houding van Simon Loos en het feit dat Simon Loos beschikt over een groot transport- en distributienetwerk bepalend.
“Wij zijn verheugd om samen te gaan werken met Simon Loos. In 2030 willen we 30% van onze uitstoot gereduceerd hebben en in 2050 als organisatie en met al onze producten volledig netto klimaatneutraal zijn. De duurzame oplossingen van Simon Loos gaan ons helpen bij het realiseren van onze duurzaamheidsdoelen. Daarnaast zien wij de aanwezigheid van andere zuivelleveranciers als klant bij Simon Loos als een voordeel.” – Bouke van Hamersveld, Logistiek Manager Arla Foods NL/BE.
Met de komst van Arla Foods breidt Simon Loos haar aandeel in de Dairy distributie verder uit.

Persfoto door The Showtruck Channel.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO