Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

5.967 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Rosendaal Transport verkleint footprint met twee IVECO S-WAY NP’s


Rosendaal Transport stuurt met de komst van twee IVECO S-WAY NP's aan op verdere verkleining van de CO₂-footprint. De keuze voor IVECO's was voor het Achterhoekse transportbedrijf eenvoudig gemaakt, omdat zij met deze LNG-trucks circa 1.600 kilometer kunnen afleggen op één tankbeurt. Rosendaal Transport zet zijn aanwinsten vrijwel volledig in op Duitsland, waardoor het maximaal profiteert van het MAUT-voordeel.


De IVECO S-WAY NP's zijn voor Rosendaal Transport ware geldmachines, omdat zij hiermee flink wat euro's besparen en op relatief korte termijn de meerprijs van deze voertuigen kunnen terugverdienen. Directeur Hans Rosendaal licht dit toe: "Onze business case is gebouwd op basis van 180.000 kilometer per jaar, waarvan 90% op het traject van- en naar Duitsland om voornamelijk stenen, papier, groente en fruit te vervoeren. Hierdoor kunnen wij omgerekend zo'n 30.000 euro per jaar besparen omdat we met onze IVECO S-WAY NP's geen tolheffing hoeven te betalen in Duitsland." Daar blijft het voor Rosendaal Transport niet bij, want ze kunnen tevens bouwen op een milieu-investeringsaftrek (MIA) tot wel 13,5%, een CEF-subsidie en een Gelderse subsidie voor de aanschaf van twee IVECO S-WAY NP's. De LNG-trucks kennen hierdoor een aantrekkelijke kilometerkostprijs.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO