Ziegler Z6, foto van Truckfan Nieuwsposter

Ziegler Z6

Ziegler Brandweertechniek ontvangt order voor de levering van een Crashtender aan Kortrijk Wevelgem International Airport


Op woensdag 10 maart jongstleden heeft Ziegler Brandweertechniek de opdracht gekregen voor de levering van een nieuwe Ziegler Z6 Crashtender aan Airport Kortrijk-Wevelgem in België. Het voertuig wordt in het eerste kwartaal van 2022 geleverd. De Crashtender wordt opgebouwd op een TITAN 6x6 chassis met meesturende laatste as en is voorzien van een Scania 770PK V8 motor. Het voertuig heeft een 12.000 liter watertank, een 1.500 liter schuimtank en 250kg poeder aan blusmiddelen aan boord. De Ziegler Z-Cab Air manschappencabine is ECE R 29-3 goedgekeurd en de bediening van het voertuig is conform de gehele lijn van Ziegler met Z-Control.


Luchthaven Kortrijk-Wevelgem

De internationale luchthaven Kortrijk-Wevelgem gelegen in West-Vlaanderen heeft een zeer goede reputatie opgebouwd als zakenluchthaven. De centrale ligging in Europa ondersteunt en versterkt de internationale uitstraling van de regio. Naast zakelijk vliegverkeer maken ook charters gebruik van de luchthaven en zijn er onderhoudsbedrijven van helikopters en vliegtuigen gevestigd. De luchthaven heeft een landingsbaan van 2 kilometer. Afgelopen jaar is een splinternieuwe Taxiway en platform voor vliegtuigen opgeleverd.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S