N-Zeta 501 (vrachtwagen), foto van Paul Gravemaker

N-Zeta 501 (vrachtwagen)

Paul Gravemaker
Foto van een N-Zeta 501, opgebouwd voor personenvervoer, tussen 1958/1959 en 1964 in Nieuw-Zeeland door JNZ Manufacturing Ltd geassembleerde Čezeta. Door meer dan 25% van het benodigde materiaal in Nieuw-Zeeland te produceren werden de torenhoge invoerrechten omzeild. de N-Zeta kreeg i.t.t. de Tsjecho-Slowaakse Čezeta 501 een zwaardere motor: 200 cm3. Aangetroffen in het Geraldine Vintage Car & Machinery Museum in Geraldine, NZ.

Reacties

Paul Gravemaker
@Alex Miedema Ik weet niet zeker of tweewielers ook onder TruckFan thuishoren, zo ja, dan is dit wellicht een nieuw merk, net zoals de Čezeta van ČZ?
+1
Alex Miedema
@Paul Gravemaker eigenijk is truckfan voor bedrijfswagens, dus alleen bedrijfswagen tweewielers. Pizzabrommers en politiemotoren bijvoorbeeld. Maar zolang oldtimerfannog niet in de lucht is... 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES