Hoogstaal verkoopwagen (vrachtwagen), foto van pierius-van-solkema

Hoogstaal verkoopwagen (vrachtwagen)

Foto van een Iveco , opgebouwd overig / onbekend.

Reacties

Lucas Ensing
Prachtig!
+1
oldtimergek
Vind er niet veel aan Lucas aan al die foto's van deze foto dumper. Gigantisch veel foto's met Geen. Gebeurt bij mij ook wel eens bij bepaalde types. Wijzig daarom altijd na plaatsen deze foto's. Maar deze inzender kijkt er volgens mij niet weer naar om. Vandaag 12 van de 40
Lucas Ensing
@oldtimergek Dat doe ik ook altijd, maar het gaat mij om deze opbouw/melkwagen die vind ik dan alsnog wel mooi. En je hebt gelijk, een beetje aandacht voor de omschrijving of bedrijven mag ook wel. Gebeurt vaak als je met de telefoon foto's plaatst.
+2
buttonfreak
't Is een Hoogstaal.
+1
Lucas Ensing
Staat als Iveco ML100 in kentekenregister, maar wordt net zo als Harrie al schrijft niet door de betreffende persoon aangepast.
+2
buttonfreak
@Lucas Ensing Dat zag ik ook bij de RDW. Zo zie je (Ruska) buggies ook als VW bij de RDW. Het is mij ook wel opgevallen dat er veel foto's van hem met "geen" worden geplaatst.
+2
Alex Miedema
Heb hem even aangepast 😄 @pierius-van-solkema , zal ik, als we beide gevaccineerd zijn, even bij je langs komen voor wat extra uitleg over foto's plaatsen en aanpassen? Want ik weet dat dit geen onwil is. (cc @oldtimergek @Lucas Ensing )
Lucas Ensing
@Alex Miedema Dat vermoeden had ik al👍🏻
+1
oldtimergek
@Alex Miedema bij sommige types doet ie het bij mij ook, krijg je ook geen. Zal het eens in de gaten houden bij welke. Trouwens je krijgt wel veel weergaves als er reactie's komen zie ik.
buttonfreak
@oldtimergek Bij mij ook. Ik dacht dat het was met automerken met "speciale" tekens, zoals de umlaut bij bijvoorbeeld Citroën. Maar dat 't niet. Of was het als het haakjes in de modelnaam zitten?
+1
buttonfreak
@oldtimergek Het waren inderdaad de haakjes, bijvoorbeeld bij de volgende naam: Fendt Katana 650 (hakselaar)
buttonfreak
@oldtimergek Ik denk dat het ook kan als je zelf een merk- en typenaam in geeft die nog niet is aangemaakt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
2
WEERGAVES
0
BATTLES