Ford Taunus (vrachtwagen), foto van Lucas Ensing

Ford Taunus (vrachtwagen)

Lucas Ensing
Foto van een Ford Taurus 20M , opgebouwd voor personenvervoer.

Reacties

+1
oldtimergek
Ik heb jaren een 23M gereden, was een coupé.
Lucas Ensing
@oldtimergek Taurus kende ik eigenlijk helemaal niet, Taunus natuurlijk wel. Tegenwoordig rij ik een Focus.
+2
oldtimergek
@Lucas Ensing op deze foto is ook gewoon een Taunus 20M, taurus is een middenklasser amerikaan. Deze zal wel verkeerd benoemd zijn op kenteken.
+1
Lucas Ensing
@oldtimergek Deze zal ook wel uit Amerika komen denk ik, is in 1997 geïmporteerd en op kenteken gekomen en bouwjaar is 1966.
+1
buttonfreak
@Lucas Ensing onwaarschijnlijk. Import mogelijk, maar de Taunus werd in Duitsland gemaakt (Taunus gebergte) en zover ik weet niet naar Amerika gegaan
Lucas Ensing
@buttonfreak Oké, weer wat geleerd. Geen idee wat de historie van deze auto eigenlijk is, we zijn toen ook niet bij de oldtimershow op het terrein geweest. Alleen bij de truckshow, samen met mijn zoon toen van 13. En die heeft geen belang bij oldtimers destijds 😁

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S