Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

1.907 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Van Loon prijst Delaunay in vierde etappe
De vierde etappe van Dakar 2021 is een hele snelle proef. Met een gemiddelde snelheid van ruim 120 kilometer per uur worden Erik van Loon en Sébastien Delaunay tiende op elf minuten. Met name in het laatste gedeelte laat Delaunay zich gelden en maakt hij geen fouten. Van Loon en Delaunay zijn tevreden en kijken uit naar de vijfde etappe.

"Het is een beetje dubbel feest vandaag," vertelt Van Loon. "We worden tiende en mijn dochter Imke viert vandaag haar zestiende verjaardag. In het verleden heb ik op die dag in de Dakar wel eens wat pech gehad, maar vandaag ging het erg goed. We verliezen slechts elf minuten op 337 kilometer en laten daarmee enkele toppers achter ons. De Toyota was super en Sébastien heeft vandaag echt het verschil gemaakt, zeker in het laatste stuk. We lopen daar zelfs in op Nasser waar veel anderen tijd verliezen."

De vijfde etappe gaat van Riyadh naar Al Qaisumah. De proef is 456 kilometer lang en belooft zwaar te worden met zand, duinen en stenen. De eerste auto vertrekt om 8:55u (6:55u Nederlandse tijd) en wordt rond 13:49u (11:49u Nederlandse tijd) aan de finish verwacht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
11
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO